Musiikkipelit musiikin ystäville!

On monia tapoja oppia musiikista ja harjoitella sitä! Cool musiikkipelit ovat erinomaisia ​​tähän. Nämä ovat online-pelejä (online pelit), jotka voivat antaa sinulle hyvän kokemuksen: Exploring musiikkia, kun pelaat peliä! Viihdyttävien musiikkipelien pelaaminen on erinomainen tilaisuus oppia lisää musiikista ja rytmistä, oppia lisää lyönneistä, muistiinpanoista ja melodioista hauskanpitoon. Joten ota urausi!

Tobechi Ugwumba – 2017

Mielestäni, kun yhdistät musiikin ja leikkisyytesi, se voi auttaa tarkentamaan ääntä ja korostamaan äänieroja ja vivahteita. Se voi olla hyödyllistä niille, jotka haluavat harjoitella minkään instrumentin soittamista ja niille, jotka rakastavat laulua ja haluavat tulla paremmiksi. Tietenkin se on myös niille, jotka haluavat vain pitää hauskaa ja pelata!

Tässä on joitain hienoja musiikkipelejä, joista pidän todella:

Cytus – ilmainen online-peli. Musiikki, jota pelataan tässä pelissä, ”ruokkii” tärkeintä olentoa. Musiikki muunnetaan ihmisen tunteista musiikkiin. Tällä pelillä on melkein sata kappaletta monissa eri variaatioissa. On olemassa monia musiikkielokuvia, kuten pop, rock, jazz, rumpu ja basso ja paljon muuta! Voit pelata seuraamalla skannausviivaa ja napauttamalla sitä, kun on aika, jota kuuntelee kappaleen lyönti. Joissakin tasoissa sinun on vedettävä viiva siihen suuntaan, joka näytetään vastaamaan ääntä! Peli on taiteellinen kosketus ja tyyli, joka tekee kokemuksesta vielä mielenkiintoisempaa!

Magic Piano on todella hieno musiikkipeli, joka on hauskaa ja helppoa. Se on myös hieno harjoittelu rytmillesi ja rytmillesi. Käytät sormia koskettamalla pieniä kuplivaa pisteitä, jotka synkronoituvat melodian kanssa. Voit lyödä niitit kuin sinä osut piano-näppäimistöön ja tuntuu siltä kuin teet itse äänen. Suosittelen, että auttaessasi pianokykyäsi ja rytmin tunnetta paranee entisestään. Voit valita useita soittolistan vaihtoehtoja – moderneista huipputuloksista klassisiin vanhuksiin.

Minun laulun hirviöt – Todella cool ja hauska peli sisältää hirviöitä ja hauskoja olentoja, joilla kaikilla on oma äänensä tai erityinen ääni. Jotkut heistä vain laulavat tai lausuvat äänen, jotkut heistä lyövät päänsä rummun kaltaiselle äänelle, toiset pelaavat soittimen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *