Opi ja käytä musiikkia verkossa olevien musiikkipelien kanssa.

Koska musiikista voi oppia ja harjoitella sitä monella tapaa! Musiikkipelit ovat myös yksi tehokas tapa.

Musiikkipelit ovat ihania niille, jotka ovat aina halunneet oppia ja tehdä musiikkia, mutta ei koskaan saanut mahdollisuutta. On olemassa monia viileitä musiikkipelejä verkossa, joita voidaan pelata millä tahansa mobiililaitteella tai tietokoneella ja ovat yksinkertaisesti hyviä ja koulutettuja.

Lähde : www.pixabay.com

On olemassa monia online-musiikkipelejä, jotka tarjoavat hauskan ja rennon kokemuksen – voit oppia kaikki musiikin perusteet (mukaan lukien nuottikuvat, teoria ja todellinen soitto) ilman, että menisit minnekään.

Löydä ainutlaatuinen kokoelma nettipelejä, kuten korttipelejä, kolikkopelejä ja useita muita IGame.

Alla on muutamia tunnettuja musiikkipelejä, joita voi pelata verkossa.

Tanssi-tanssin vallankumous

Dance Dance Revolution on loistava esittely todella ainutlaatuiseen sarjaan, jossa on uskomaton pelattavuus ja ääniraita, joka saa sinut huminaa päiviä. Dance Dance Revolution -sarja on menestynyt Japanissa jo vuosikausia, niin kotona kuin pelihalleina, puoli tusinaa eri versiota pelistä. Lisätietoja pelistä osoitteessa https://www.gamespot.com/reviews/dance-dance-revolution-review/1900-2699724/

Rocksmith
Rocksmith – kitara, joka onnistuneesti silmää musiikkipelien ja todellisen keinun välisen kuilun. Rocksmith on ensimmäinen ja ainoa peli, jossa voit lisätä todellisen kitaraa. Lisätietoja pelistä on osoitteessa https://www.gamespot.com/rocksmith/

KickBeat

KickBeat-musiikkipeli tarjoaa pelaajille useita innovatiivisia tapoja vuorovaikutuksessa musiikin kanssa. Jokainen taso on sidottu toiseen kappaleeseen, jossa on erilaisia ​​esteettisiä ja nopeasti kasvavia vaikeuksia.

Real Drum

Tämä peli on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat tietää rummut. Se on helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen, eikä ole aiempaa tietoa. Ainoa asia, joka on välttämätöntä rumpujen pelaamisen kannalta, on hyvä tempo-tunne.

MTV Music Generator

MTV Music Generator on musiikkiohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda oman musiikin ja 3D-kiihdytettyjä musiikkivideoita käyttäen valtavaa valmiiksi pakatun musiikkikirjaston, lyöntiä, äänitehosteita ja grafiikkaa.

Rytmialue

Rhythm Zone käyttää pelaajia musiikkikirjaston oma musiikkikirjasto. Lisätietoja pelistä osoitteessa https://www.gamespot.com/reviews/rhythm-zone-review/1900-6270554/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *