Historian jazzmusiikin

Jazz syntyi luovaa käsissä mustien jotka kokivat sortoa ja orjuuden Amerikassa myöhässä 18th century. Expression of vastuksen rasistisesta ja ahdistava poliittinen järjestelmä ilmeni tiellä mustaihoisen soittaa musiikkia.

Historia on osoittanut, että orjuus ja rotusyrjinnän Amerikassa synnytti nimenomaan musiikin vastarinnan, kuten henkinen, evankeliumin ja blues. Tämä ilmiö voidaan tulkita kulttuurin vastus mustien länsimaistumisen, mitä uskonnon, kulttuurin, politiikan ja miten tehdä musiikkia. Se johtui siitä, ennen kuin ne tuotiin Amerikkaan, heillä on omaleimaisen kulttuurin Afrikassa.

Alussa hengessä jazzmusiikin tai ideologiasta oli vapautumisen Afrikkalainen-amerikkalaiset kahleista tukahduttavaa yhteiskuntapoliittinen rakenne on hahmoteltu ilmaus sävy, harmonian ja tyyli musiikin. Esimerkkejä: Ragtime oli lähtökohta kehittämiseen klassinen jazz (maaliskuu, valssi ja polkka), keinu oli muunnos Ragtime, free jazz oli uudelleentulkinta Bebop ja maailmanmusiikin oli purku mainstream jazz.

Vielä kehityksen hengessä jazz tulkittiin ei rajoitu vain poliittisen vastustuksen, mutta myös vapauttamisen liikkeen tai musiikillisen dekonstruktion jotta löydettäisiin tilaa liikkua, vaihtoehtoinen tapa, ja muiden tyylien musiikin.

Seurauksena hengen Jazz, joka oli dialektinen, liberaali ja dekonstruktiivinen, vanha tyyli musiikin romutti ajatuksia uutta musiikkia. Sitten ajatukset johtivat uuteen tyylejä musiikin. Tällöin aikajärjestys kehittämisen jazz jaettiin kolme vaihetta, jossa kunkin jakson synnytti tietyn tyylin musiikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *