Perusteet Jazz Drums

Musiikki on saanut oman ainutlaatuinen valittaa, joka voi tarmoa roikkuvat henkiä ja kuljettaa sinut eri maailma kokonaan. Eri soittimia auttaa elää koko musiikillisen prosessi sitäkin tehokkaammin. Rummut on oma ainutlaatuinen valittaa.

Mikä erottaa sen muista soittimia, on sen kyky piristää istuntoihin ja lisää väriä sen. Se voi lisätä Länsi kosketus jokaiseen musiikkiesityksiä. Jazz rummut erottamaton osa elävää musiikkia istunnoissa.

Jazz on yksi tällainen genren musiikkia, joka oli popularized pitkälti kuuluisa säveltäjä Louis Armstrong. Itse asiassa, jazz uuteen nousuun hänen jalo ohjausta. Hänen legacy vielä innostaa monia jazzmuusikot nykyisen sukupolven.

Rumpu on yleensä luokiteltu jäsenenä lyömäsoittimet laiteryhmään. Rumpu yleensä koostuu yhden kalvon tunnetaan rummun ihoa. Rummut katsoa maailman vanhin instrumenttia. Yksi ainutlaatuinen piirre rumpu on, että sen perusrakenne on säilynyt muuttumattomana vuosikausia. Lähes kaikki tyypit rumpujen kuuluvat luokkaan untuned välineitä. Kuitenkin moderni muusikot ovat alkaneet käsitteen tuning rumpuja. Usein useita rummut on lisäksi järjestetty yhdessä luoda reverberating vaikutus.

Rummut yleensä Täyttääkseen seuraaviin ryhmiin

aburukuwa

Ashiko

Bassorummut

bongo rummut

Jazz rummut

Bougarabou

Chenda

Conga

Davul

dhol

djembe

Dong Son rumpu

dundun

ewe Rummut

darbuka

käsi rumpu

Kpanlogo

log rumpu

Mridangam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *