Tutustu Jazz Guitar

Jazz on yksi hyvin rakastettu musiikkityylejä historiassa. Se tarjoaa äänen, joka saa sinut anna hiukset alas ja antaa takaisin sisään. Kitara on yksi suosikki jazz välineitä. Ja sillä on suuri merkitys jazz teollisuudelle. Sitä joko käytetään yhtyesoitto tai soolosoitin.

Athina Chimariou – 2013

Ensimmäiset kitarat käytetty genre oli akustinen. Tänään, akustiset kitarat käytetään edelleen jazzartistien mutta jazz kitara on edullista, koska 1940-luvulla. Tämä kitara voit pelata sitä vahvistettua sähkökitaran. Kitara on myös tunnetaan archtop kitara. Se muistuttaa viulu, vain suuremman version kanssa tavaramerkki f-aukot. Se on myös kelluva silta ja magneetin poimia.

Voit myös pystyä huomata, että on olemassa erilaisia jazz tekniikoita yhdistetty soitto kuten comping ja puhaltaa.

Comping keinot pelaa soinnut alla melodia tai improvisaation toisen muusikon soolo. Jazz kitara pelaajat voivat käyttää asteikkoja, murtosoinnut, tilat ja muut tekniikat liittyvät sointukulku laulun.

Harmony on yksi tärkeimmistä musiikin. Jazz kitaristit sallia tietonsa harmonian käytettäväksi luomiseksi jazz sointu voicings. Nämä ovat yleensä juurettomaksi ja korostavat käyttöä 3. ja 7. muistiinpanoja sointu. Se voi hyödyntää 9., 11. ja jopa 13. sointuja jopa.

Melody on toinen tärkeä tekijä jazz-musiikkia. Tietämys tämä auttaa kitaristi sisällyttää joitakin asteikot ja murtosoinnut musiikin luomaan tasapainoisempi melodinen ja rytminen lause säveltää todella tarkoittavat jazz solo. Jazz kitara pelaajat usein sisällyttää niiden fraseeraus ajatus luonnollinen hengitys ja legato muotoiluihin. Tämä luo luonnollisen aika tuntuu mikä puolestaan auttaa saat vähän vauhdissa ja ura musiikin.

Improvisaatio on toinen asia jazz. Aika tuntuu, kuin saada eteen- tai taaksepäin tahdissa, sekä joitakin tilat, asteikot ja murtosoinnut liittyvät sointukulku kappaleen auttavat saamaan uuden tuntuma laulun. Sen sijaan muokata melodia, jazz kitaristit mieluummin improvisoida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *